M 365 icon-email    E-nastava     eUNSA     Student guide     Promo video     unsa logo  

COVID19

testiranje covid19

International Cooperation VFS - News

ceepus vetnest

Pozivamo studente da se prijave na ljetnu školu iz oblasti akvakulture koja će se održati u terminu 05. – 12. 07. 2020. godine, a u sklopu CEEPUS VETNest mreže mobilnosti.

Uslovi za učešće na ljetnoj školi „Akvakultura“

  1. Da su polaznici pete godine studija
  2. Prosjek ocjena iznad 8,0
  3. Poznavanje engleskog jezika  

Kandidati svoje prijave trebaju poslati Prodekanu za međunarodnu saradnju prof. dr. Muhamedu Smajloviću na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. radi provjere kriterija.

Svi prijavljeni kandidati će biti obaviješteni o rezultatima konkursa putem obavijesti na web stranici fakulteta. Nakon toga kandidati se moraju samostalno registrovati i prijaviti za razmenu na stranici CEEPUS http://www.ceepus.info/

Glavni kriterij za odabir kandidata, a prema „Odluci NNV o kriterijima za odabir kandidata za razmjenu po CEEPUS programu“ je prosjek ocjena. Broj učesnika sa Veterinarskog Fakulteta UNSA je četiri (4).

Odobrene prijave prolaze standardan proces potvrde: koordinator razmene na Fakultetu, nacionalni kordinator u BiH, nacionalni i kordinator na Fakultetu zemlje domaćina (Home PPU, NCO, Host NCO, Host PPU). Na kraju je kandidat dužan da prihvati stipendiju kako bi proces bio okončan statusom Accepted by applicant. Svaki kandidat, koji se prijavio, na CEEPUS stranici može da prati svoj status putem naloga koji sam kreira na početku prijave za razmenu.

Šifra VetNEST programa je CIII-HR-0107-13-1920

Rok za prijavljivanje je do 28.10.2019. godine.

Informacije o ljetnoj školi „Akvakultura“ možete naći na slijedećem linku

 

Kategorija: Intl Cooperation VFS